حرف آخر …

با سلام خدمت تمامی دانشجویان محترم. دانشجویان درس مدار (2) و بررسی (1) توجه کنند،  تمامی اعتراضات دانشجویان ملاحظه و پاسخ داده شد و بعد از اعمال نمودار، به مقدار لازم به نمرات اضافه شده است. بنابراین نمرات  اعلام شده در پورتال، نمرات نهایی بوده و تغییر نخواهد کرد. خواهشمندم بیشتر از این چانه زنی و درخواست ارفاق نداشته باشید. در ضمن تغییر نمره بعضی از بچه ها  بخاطر بازبینی برگه، در جدول نمرات این سایت اعمال نشده . البته این تغییر در نمره نهایی آنها منظور شده است.

انشالله از تعطیلات استفاده کافی رو ببرید و ترم بعد رو با انرژی مناسب شروع کنید. برای تک تک شما عزیزان، در هر شهر و دیاری که هستید آرزوی موفقیت میکنم و انشالله در کنار خانواده محترم، روزهای خوبی داشته باشید. در این ماه مبارک رمضان برای خودتون، خانواده، دوستاتون و … دعا کنید. اگر از من هم کوتاهی دیدید به بزرگواری خودتون ببخشید و من رو هم از دعای خیر فراموش نکنید. خدانگهدار.