ترجمه از فارسی به عربی ۳

فارسی —- العربي
🔴 کشف جسد پسر جوان در خوابگاه دانشجویی
🔵 اكتشاف جثة شاب في السكن الطلابي

🔴 جسد پسر جوانی که در یک خوابگاه دانشجویی خصوصی سکونت داشت، کشف شد.
🔵 تم اكتشاف جثة شاب كان يسكن في أحد المساكن الطلابية الأهلية.

🔴 به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»؛ حدود ساعت یک بامداد امروز (۱۲ آذر ماه جاری) خبر کشف جسد پسر جوانی در یک خوابگاه خصوصی دانشجویی در محدوده استحفاظی کلانتری ۱۰۷ فلسطین از سوی مأموران انتظامی این کلانتری به سجاد منافی آذر؛ بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد.
🔵 وفقًا لتقرير مراسل وكالة أنباء تسنيم “بويا” للوقائع، أحاطت شرطة مركز ۱۰۷ فلسطين محقق الإجرام المقيم (سجاد منافي آذر) علمًا بكشف جثة شاب في أحد المساكن الطلابية الأهلية.

🔴 برادر متوفی که با پلیس تماس گرفته بود در اظهاراتش به بازپرس گفت: برادرم دانشجوست و همراه با چند دانشجوی دیگر در اینجا (محل کشف جسد) زندگی می‌کرد، ساعتی قبل چندین بار با تلفن همراه برادرم تماس گرفتم که وی پاسخگو نبود، به همین دلیل نگران شدم و پس از مراجعه به خوابگاه با جسد برادرم مواجه شدم.
🔵 قال شقيق المتوفي الذي قام بتليغ الشرطة في تصريحاته للمحقق: إن شقيقي طالب وكان يعيش برفقة طلاب آخرين في هذا المكان (مكان اكتشاف الجثة)، وقبل ساعة اتصلت به عدة مرات على هاتفه ولم يرد علي، وهو ما قلقني، فراجعت المبيت لألتقي بجثة شقيقي.

روی سر متوفی نایلونی کشیده بود و بررسی اولیه در رابطه با علت فوت پسر جوان احتمال مصرف موادمخدر از سوی وی و در نهایت مرگ او را قوت داد
كان رأس المتوفى مغطى بالنايلون، وأظهرت التحريات الأولية أن سبب وفاة الشاب من المحتمل أن يكون لتعاطيه للمواد المخدرة والتي دعمت في النهاية الوفاة.
(برگرفته از کنال تلگرام مركز قلم للتعلیم والترجمة
https://telegram.me/qalam_center )